Nyt samarbejde med Botjek A/S

Morten Larsen

Rådgiver og partner

Dansk Køberrådgivning indgår samarbejde med Danmarks førende leverandør af uvildig byggeteknisk rådgivning, Botjek A/S.

I et boligmarked, hvor opgaverne bliver stadig mere omfattende og specialiserede, indgås et samarbejde mellem to parter, der begge prioriterer kvalitetsrådgivning for boligkøbere i hele landet.

”Både Botjek og Dansk Køberrådgivning håndterer rådgivningssager i hele Danmark, og med Botjek som en tæt partner på det byggetekniske område, styrker vi vores pallette af services over for vores kunder på tværs af hele landet”

siger Morten Larsen, Direktør i Dansk Køberrådgivning

Det nye samarbejde er etableret som led i Dansk Køberrådgivnings ambition om at boligkøbet skal være nemt, overskueligt og trygt.

“Med Botjeks position som Danmarks førende leverandør af uvildig byggeteknisk rådgivning, kan Dansk Køberrådgivning nu tilbyde en endnu bedre service for vores boligkøbere i hele landet”

afslutter Morten Larsen

[Botjek A/S håndterer mere end 19.000 årlige ejendomsbesigtigelser. Rådgiverne har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning om boliger og er uddannede bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører, bygningssagkyndige og energikonsulenter. Der er lokale konsulenter rundt om i hele Danmark, som står klar til at hjælpe boligkøbere med købsbeslutningen – og nu i tæt samarbejde med Dansk Køberrådgivning.] [På billedet ses CCO Thomas B. Nedergaard fra Botjek(tv) og Morten Larsen fra Dansk Køberrådgivning(th)]

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få en kort snak med en rådgiver

Bliv kontaktet i dag – Gratis & Uforpligtende